loader

World Tenders & Procurement Opportunities

„Осигуряване на експерти от звено за управление на проект във връзка с процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Изграждане на ВиК инфраструктура“ ....прод. в поле II.1.4)

World Biggest Tenders Source

This tender with title „Осигуряване на експерти от звено за управление на проект във връзка с процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Изграждане на ВиК инфраструктура“ ....прод. в поле II.1.4) has been published on Bidding Source portal dated 13 Aug 2019 for the country of Bulgaria. It has been categorized on Construction project management services. For similar tenders you can see tenders mentioned below of this page.

General Information

„Осигуряване на експерти от звено за управление на проект във връзка с процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Изграждане на ВиК инфраструктура“ ....прод. в поле II.1.4)
Contract notice
2019/S 155-383848
Bulgaria
Bulgaria-Varna
13 Aug 2019
19 Sep 2019
English
Construction project management services

For viewing full details of tenders, you should Log in to your account. If not registered yet, Please Register Now

Or Request a call back now and one of our representatives will contact you. Contact us

Similar Tenders

Organization and management of a project of the Metropolitan Municipality under priority 5 Air, Procedure No. BG16FFPR002-5.002 For cleaner air! (2) under the Environment Program 2021-2027. -- <h6>Организация и управление на проект на Столична община по приоритет 5 Въздух, Процедура № BG16FFPR002-5.002 За по-чист въздух!(2) по Програма Околна среда 2021-2027 г.</h6> Bulgaria Организация и управление на проект ,,Ремонт и обновяване на Борисова градина- историческа част'' по Оперативна програма ,,Региони в растеж'' 2014-2020. -- Construction project management services Bulgaria Експертна помощ за управление на проект „Подобряване на водния режим и управление на сукцесионните процеси във влажни зони с международно значение „Комплекс Ропотамо“, „Местност Пода“ и „Езеро Вая“ -- Construction project management services Bulgaria Експертна помощ за управление на проект „Подобряване на водния режим и управление на сукцесионните процеси във влажни зони с международно значение „Комплекс Ропотамо“, „Местност Пода“ и „Езеро Вая“ -- Construction project management services Bulgaria Избор на изпълнител за експертна помощ за упр. на проект „Подобряване на водния режим и упр. на сукцесионните процеси във влажни зони с межд. значение „Комплекс Ропотамо“,„Местност Пода“ и „Езеро Вая“ -- Construction project management services Bulgaria „Избор на изпълнител за организация и управление на проект: „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационна инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 екв. ж., попадащи -- Construction project management services Bulgaria Консултантски услуги за управление на проект „Реконструкция и рехабилитация на водоснабдителната мрежа на с. Малорад — община Борован и с. Липница — община Мизия“, финансиран по подмярка 7.2 „Инвестиции в -- Construction project management services Bulgaria Избор на изпълнител за организация и управление на проект: „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационна инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 екв. ж., попадащи в обхвата на обособената територия на „Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД“ -- Construction project management services Bulgaria Construction project management services - Предоставяне на консултантски услуги за организация и управление на проект BG16M1OP002-2.002-0012 „Проектиране и изграждане на компостираща инсталация и на инсталация за предварително третиране на би Bulgaria Construction project management services - Избор на изпълнител за организация и управление на проект „Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационна инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 екв. ж., попадащи Bulgaria
No. 12, 1 st floor, Block B2, EGS Business Park, World Trade Center, Bakirkoy - Istanbul - Turkey
info@biddingsource.com
24 X 7 online support
TOP
For viewing latest tenders published for your business in all over the World: Sign in Join free
For accessing full details of Tenders, Kindly choose the Plan that works for you: View Subscription Plans